Fremsynet planlægning savnes

Birgitte Majgaard, Galten, byrådskandidat for Det konservative Folkeparti, skriver:

Jeg synes, at det er fantastisk med driftige og innovative mennesker i vores område. Men som det også tydeligt fremgår af debatten, så mangler vores kommune en fremsynet helhedsplan for hele kommunen. En gennemarbejdet og offentlig plan som klart viser fremtidsplanerne for kommunes udvikling. Med en sådan plan bliver det lettere for virksomheder og borgere at navigere, når de tænker store tanker.

Desværre var jeg forhindret i at deltage i orienteringsmødet om den racerbane, som de gerne vil have på Wedelslund Gods, da mødet lå samtidig med den store skolefest på Skovbyskolen. Men det glæder mig at se, at mange andre også deltager engageret i debatten. For ærlig talt så har jeg svært ved at se, hvordan en larmende racerbane kan forenes med det fredfyldte og naturskønne område, som vi elsker at bo i. Samtidig ærgrer det mig, at den foretagsomme godsejer, som andre før ham, kommer forholdsvis langt med deres planer, inden det viser sig, at planerne ikke er realiserbare. Det bliver en unødvendig udgift og bremseklods for nye tiltag.

Uanset om det drejer sig om placering af en ny virksomhed, hvor ejerne har brug for at kende kommunens fremtidige infrastrukturelle planer, planlægning af nye byggegrunde eller nye aktiviteter kan det være ekstremt vigtigt i forhold til økonomi, arbejdspladser og udvikling af vores allesammens kommune i det hele taget, at vi får lavet en plan, der viser vejen frem for hele kommunen, så Danmarks bedste kommune bliver endnu bedre.